پندری گزارش می‌دهد

تایید صلاحیت همگانی در گراش | فرزند آیت‌الله آیت‌اللهی رد شد!

نتایج صلاحیت داوطلبان انتخابات مجلس امروز به صورت پیامک به آن‌ها اعلام شد. در گراش تقریبا همه تایید شدند، اما شگفتی رد صلاحیت فرزند آیت‌الله آیت‌اللهی در لار بود.

به گزارش پندری، نتایج هیأت اجرایی مرکز حوزه انتخابیه درباره تایید یا عدم تأیید داوطلبان نمایندگی مجلس شورای اسلامی، امروز، جمعه ۱۹ آبان ۱۴۰۲ با پیامک به داوطلبان اطلاع داده شده است.

پیگیری و تماس خبرنگار پندری با داوطلبان گراش نشان داد قاسم فرسوده، علی عظیمی، احمد حسن‌نژاد، محمد ناصری، فرهاد حسین‌شیری و داریوش سپاده صلاحیت‌شان تایید شده است.

جواد اسدی نیز گفت که یک هفته قبل به دلایل شخصی از حضور در انتخابات انصراف داده است. مهدی دژآباد نیز پاسخ‌گوی تماس نبود.

اما پیگیری‌های پندری از لار با شگفتی همراه بود. محسن آیت‌اللهی، فرزند آیت‌الله آیت‌اللهی گفت رد صلاحیت شده است. او به خبرنگار پندری گفت به این موضوع اعتراض خواهد کرد.

علاءالدین بروجردی و عبدالرحیم مقیمی نیز دو داوطلبی بودند که صلاحیت‌شان تایید شده است.

وزارت کشور امروز اعلام کرد داوطلبانی که صلاحیت آن‌ها رد شده یا احراز نشده است از تاریخ ۲۱/۸/۱۴۰۲ تا ۲۴/۸/۱۴۰۲ می‌توانند اعتراض خود را ثبت کنند.

فرآیند بررسی صلاحیت داوطلبان در هیات‌های اجرایی

اسلامی، سخنگوی ستاد انتخابات کشور، پنجشنبه ۱۸ آبان در یک نشست خبری، درباره فرآیند بررسی صلاحیت داوطلبان انتخابات مجلس شورای اسلامی به ایرنا گفت: وزارت کشور تمامی اطلاعات پرسش‌نامه‌ای که داوطلبان در سامانه ثبت نام نهایی، تکمیل کردند را به پنج دستگاه ذی‌صلاح (وزارت اطلاعات، سازمان اطلاعات سپاه، سازمان ثبت احوال، فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی و قوه قضاییه) ارسال کرد و این دستگاه‌ها طی ۱۰ روز نسبت به ارسال پاسخ درباره هر یک از افراد اعلام شده به شکل مکتوب و مستدل به همراه اسناد و مدارک اقدام کردند.

وی ادامه داد: پاسخ دستگاه‌های پنج‌گانه باید تنها ناظر به وجود سوابق در خصوص شرایط مذکور در قانون انتخابات است؛ همچنین مراجع نامبرده مکلف بودند در صورتی که داوطلبان فاقد هرگونه سابقه‌ای نزد آن‌ها باشد در پاسخ ارسالی نسبت به این موضوع تسریع کنند.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور گفت: همچنین پاسخ استعلام‌های صورت گرفته از مراجع پنج‌گانه در اختیار فرمانداری‌های مراکز حوزه انتخابیه قرار گرفت تا هیات‌های اجرایی نسبت به بررسی صلاحیت داوطلبان اقدام کنند.

اسلامی بیان کرد: سپس هیات اجرایی که متشکل از معتمدین و ارکان اداری هستند، تشکیل جلسه داده و نسبت به بررسی صلاحیت افراد اقدام کردند.

وی درباره معتمدین به عنوان ارکان غیر اداری و ارکان اداری توضیح داد: ارکان اداری بر اساس قانون شامل فرماندار به عنوان رییس هیات اجرایی، نماینده دادگستری و رییس ثبت احوال است و ارکان غیر اداری یا معتمدین مردمی شامل هشت معتمد مردمی که از اعضای هیات اجرایی بوده و پنج عضو علی‌البدل هستند.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور گفت: بر اساس ماده ۶٠ قانون انتخابات، هیات‌های اجرایی مراکز حوزه انتخابیه موظف بودند حداکثر طی ١۵ روز پس از پایان مهلت ثبت نام نهایی و با توجه به نتایج به دست آمده بررسی‌های لازم در محل و با استفاده از آمار اعلامی توسط وزارت کشور، موظف بودند صلاحیت داوطلبان را مورد رسیدگی قرار داده و رونوشتی از مدارک و اسناد همراه نتیجه به هیات‌های نظارت اعلام کنند.

اسلامی به نقص مدارک برخی داوطلبان اشاره کرد و افزود: برخی داوطلبان مدارک خود را در سامانه بارگذاری نکردند که «عدم احراز» را برای این دسته از داوطلبان محرز شده است؛ اما در فرصت ٢ روز یعنی روزهای ۱۹ و ٢٠ آبان به داوطلبان به شکل پیامکی یا مکتوب اعلام می‌شود و این امکان فراهم است که پس از ابلاغ به فرد می‌تواند درخواست علت عدم تایید یا احراز را داشته باشد، این اعتراضات در هیات نظارت‌های استان بر اساس ۶٢ مشخص می‌شود.

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on print

لینک کوتاه خبر:

https://pandari.ir/?p=12838

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

  • پربازدیدترین ها
  • داغ ترین ها

پربحث ترین ها

تصویر روز:

پیشنهادی: