مرادی خاطرنشان کرد: به طور متوسط میزان مصرف بذر در کشت به روش سنتی و دست پاش حدود ۲۵ کیلوگرم در هکتار میباشد، اما در کشت مکانیزه این رقم به ۶ کیلوگرم در هکتار تقلیل مییابد.
ویافزود: تاریخ کشت این محصول در شهرستان های جنوبی اواسط تیر تا اواخر مرداد ماه است و معمولا در مهرماه نیز محصول برداشت میشود.
مرادی ادامه داد: نیاز آبی کم و پر فروش بودن از جمله مزایا و عامل اصلی انگیزه و ترغیب کشاورزان جهت کشت کنجد است.
او گفت: کنجد در تهیه روغن خوراکی و انواع حلوا، ارده و شیرینی جات استفاده میشود. کجاله کنجد نیز جهت خوراک دام مادهای بسیار مغذی است که در این شرایط کمبود علوفه و نهادههای دامی می تواند برای دامداران بسیار با ارزش باشد.