به گزارش پندری و به نقل از روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان گراش، حسن مرادی گفت: با توجه به خشکسالی و کمبود خوراک دام، سطح زیر کشت ذرت علوفه ای شهرستان در سال جاری ۵ برابر شده است.
وی تصریح کرد: برداشت این محصول نقش موثری در تامین نهادهای دامی شهرستان دارد و تقریبا ۴۰ درصد آن مصرف داخلی دارد و مآزاد بر نیاز دامداران شهرستان، به استانهای همجوار ارسال میگردد.
این مقام مسئول در خصوص مزایای سیلاژ کردن علوفه گفت: در این روش علاوه برافزایش ارزش غذایی علوفه، امکان نگهداری طولانی مدت آن نیز فراهم می شود. به همین منظور یک دوره آموزشی با موضوع نحوهی سیلاژ و نگهداری علوفه نیز برای دامداران شهرستان برگزار شده است.