اعتراض به هنجارشکنی دختر اوزی

سه تشکل بانوان در گراش با انتشار بیانیه‌ای نسبت به هنجارشکنی دختر اوزی در گراش اعتراض کردند. این بیانیه به امضای بسیج جامعه زنان شهرستان گراش، مدرسه علمیه الزهرا(س) و شبکه سایبری انقلاب اسلامی خواهران گراش رسیده است.

سه تشکل بانوان در گراش با انتشار بیانیه‌ای نسبت به هنجارشکنی دختر اوزی در گراش اعتراض کردند. این بیانیه به امضای بسیج جامعه زنان شهرستان گراش، مدرسه علمیه الزهرا(س) و شبکه سایبری انقلاب اسلامی خواهران گراش رسیده است.

فاطمه قاضی‌زاده، دختر اوزی چند روز قبل مسیر گراش تا اوز را به مناسبت تولد ۱۸ سالگی‌اش با پوشش نامناسب دویده بود.

متن بیانیه به این شرح است:

بعنوان دختر مسلمان ایرانی سالها افتخارم این بود که در سرزمینی (ایران) چشم به جهان گشودم که قبل از اسلام برای زنانش حریمی قائل بود بنام پوشش و حجاب. – مصداقش را می توان در نگاره‌های تخت‌جمشید دید،که هیچ نقشی از بانوی ایرانی در آن بدون پوشش مشاهده نمی‌شود- و اسلام با عنوان «یُدنینَ عَلیهِنَّ مِنْ جَلابیبِهِنَّ» (۵۹/احزاب) مهر تاییدی دیگر بر این حریم مقدس نهاد.

در زمانی‌که زنان دنیای وارونه ومنحط غرب بخاطر دور شدن از فطرت الهی، بدنبال مسیر آرامش‌ شیطانی وکاذب خود هستند در اسلام عزیزمان اوج عزت و کرامت وشخصیت زن را در موازین آن به وضوح می‌یابیم و کلام الهی «لایُبدینَ زینَتَهُنَّ» (۳۱/نور) که می تواند سرلوحه زندگی زنان عالم باشد، در شهرمذهبی من از هنجار شکنی دختری ۱۸ ساله با پوششی غیرمتعارف وغیر ارزشی واز دیاری دیگر وبا حمایت وپوشش خبری همه جانبه سایت گریشنا سخن به میان می آید که کسی چه می‌داند پشت پرده اینگونه هنجارشکنی ها که ماهرانه بنام دفاع از حقوق زنان مطرح می گردد چه امراضی سخیفی نهفته است؟
سوال ما این این که کدام نهاد مسوول به این رفتار هنجارشکنانه مجوز داده است؟ وکدامین وجدان بیدار و نهاد مسوول پاسخگوی این رفتار خارج از عرف و اسلام این فردی است که احیانا خود را نماینده والگوی زنان منطقه خود هم قلمداد کرده است؟

آیا زنان و دختران سرزمین و شهر من و شهر او، دردشان دور شدن از اصل خویش است؟ آیا خواسته ودرد اصلی زنان منطقه ما تبرج وخونمایی با هر نوع پوشش ولباس در جلوی انظار عمومی است؟ وبراستی این نوع تفکرات منحط چه سنخیتی با فرهنگ اصیل منطقه ما دارد؟ و حال آنکه اعتقادات غنی ما «لاتَبَرَّجنَ تَبَرُجَ الجاهلیه» است.

با این کار قرار است چه چیزی جایگزین فرهنگ غنی و اصیل منطقه جنوب استان که سالها وقرن ها مردمانش به اعتقاد و وحدت ویکدلی وتقوا زبان زد عام و خاص بوده اند شود؟ کدام تفکر است که این حرکت را تحسین و تقدیس می کند وزیرکانه وهدفمند آن را در تراز ارزش خبری قرار می دهد؟

چرا این هنجار شکنی باید از شهر ولایی و شیعی من «گراش» شروع شود؟مگر مسئولین ومتدینین باغیرت این شهرمذهبی در خوابند که اینهمه احساس امنیت در هنجارشکنی این خانم وامثالهم رخ نمایان کرده است؟
ما جمعی از زنان روشنفکر انقلابی گراش، این حرکت دختر جوان و تمام حامیانش را محکوم کرده و خواستار پاسخگویی نهادهای مسوول و انتشاردهندگان این خبر هنجارشکنانه هستیم.

بسیج جامعه زنان شهرستان گراش
مدرسه علمیه الزهرا علیها السلام گراش
شبکه سایبری انقلاب اسلامی خواهران گراش

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on print

لینک کوتاه خبر:

https://pandari.ir/?p=2689

۳ نظر

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

  • پربازدیدترین ها
  • داغ ترین ها

پربحث ترین ها

تصویر روز:

پیشنهادی: